Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwsitems en ontwikkelingen? Volg onze LinkedIn pagina

Volg VDP op LinkedIn
01 februari 2024

VDP Tweedaagse 2024 (met ALV)

Alleen voor leden Ook lid worden?
Datum:

01 februari 2024

Starttijd:

11:30 uur

Locatie:

Breda

Voor de Tweedaagse komen we begin 2024 ruim een etmaal samen in het sfeervolle Breda. Tijdens deze extra lange kwartaalbijeenkomst vindt ook onze jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats (ALV). In het programma – met diner en overnachting – is ook veel tijd voor netwerken, (opnieuw) kennismaken en bijpraten.

Verblijf en vervoer

We overnachten in een hotel dicht bij het station in Breda:

Leonardo Hotel Breda City Center
Stationsplein 14
4811 BB Breda

Als je met de auto komt, kun je op eigen kosten een parkeerplek reserveren bij het hotel. Of gebruik maken van een andere parkeerplek in Breda.

Starten en eindigen met een lunch

Het programma begint met een lunch. Als Breda voor jou ver weg is, heb je meer tijd voor de heenreis. Het programma eindigt ook met een lunch, zodat je goed verzorgd aan je terugreis begint.

Je kunt op eigen kosten zelf een extra overnachting regelen. Wanneer je contact opneemt met het hotel, dan kun je erbij zeggen dat je bij onze vereniging hoort. Dan kan het hotel daar misschien rekening mee houden qua kamerindeling.

Programma van de Tweedaagse (met ALV)

Tijdens de Tweedaagse gaan we het hebben over:

  • Het toegankelijk maken van de overheid door Informatiepunten Digitale Overheid (IDO’s)
  • Het toegankelijk maken van de overheid via loketten voor mensen met complexe problemen die er niet uitkomen.
  • Het meer dienstbaar maken van de overheid door waar het kan diensten te leveren zonder loket: proactieve dienstverlening.

De verdere invulling hiervan werkt gastheer Hein Quist verder uit samen met bestuursleden Hermannus en Marjon, met de werkgroep Dienstverlening in Beweging en met collega’s van zijn eigen afdeling.

Ook is de jaarlijkse ALV van de vereniging onderdeel van het programma. Hierin legt het bestuur het jaarverslag 2023 en het programma en de begroting voor 2024 ter goedkeuring voor aan de leden. En worden de nieuwe bestuursleden aangesteld.

Verder geeft het bestuur een toelichting op de subsidieaanvraag bij het programma Werk aan Uitvoering. Deze aanvraag is voor een pilot in 2024 om de statuur van de uitvoering te verbeteren en iets te doen om de arbeidsmarktkrapte op sommige dienstverlenende beroepen te verminderen.

Ben je van plan te komen?

Meld je nu aan en dan reserveren we je hotelkamer. We hebben als vereniging alvast hotelkamers gereserveerd en moeten deze half december al definitief boeken. Daarom kunnen we aanmeldingen alleen in noodgevallen annuleren. 

Natuurlijk hopen we dat zoveel mogelijk leden naar de Tweedaagse en ALV komen. Klik op de knop hieronder en vul uiterlijk 12 december het aanmeldformulier in. 

Deze bijeenkomst alvast reserveren in je agenda?

  • Je kunt je secretariaat vragen om alvast een reservering te maken
  • Of je kunt hieronder een reservering als Outlook-afspraak downloaden en in je agenda zetten (alleen voor leden, na inloggen)
Delen

Aanmelden voor deze activiteit

Meld je hier aan voor deze activiteit

Documenten

Alleen voor leden Ook lid worden?

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Lid worden? U kunt zich hier registreren.

Onderwerpen