Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwsitems en ontwikkelingen? Volg onze LinkedIn pagina

Volg VDP op LinkedIn
09 november 2021

VDP Kennissessie - Leden aan de knoppen

Alleen voor leden Ook lid worden?
Datum:

09 november 2021

Starttijd:

15:30 uur

Eindtijd:

17:00 uur

Locatie:

Online

Welke onderwerpen moeten in 2022 zeker aan bod komen in onze VDP-kennissessies? Met welke verbeteringen en innovatie willen jullie dat we als vereniging het komend jaar aan de slag gaan? Maar ook, hoe kunnen we onze positie als strategisch partner in overheidsdienstverlening versterken? De komende tijd gaan we met onze leden in gesprek over deze vragen. Zodat we tijdens de kennissessie van 9 november met elkaar de VDP Jaaragenda voor 2022 kunnen bepalen.

Waar wil jij het in 2022 over hebben?

Anders dan bij de meeste VDP-kennissessies begint de interactie dit keer niet tijdens de bijeenkomst, maar al ruim van tevoren. Via het platform Open Stad vragen we je om je voorstellen doen voor de VDP-agenda van 2022. Dit kan een vraagstuk zijn, waarvoor jullie gemeente een oplossing zoekt. Of een idee dat je samen met andere collega’s verder zou willen uitwerken en ontwikkelen. Of een concept of plan dat je graag wil delen met collega’s van andere gemeenten. Er is geen limiet aan het aantal voorstellen dat je kunt insturen.

Deel je voorstel via deze pagina (tot en met 5 november)

Je vindt op Open Stad al een paar voorstellen vanuit de werkgroep Dienstverlening in beweging. Deze kunnen je inspireren, net als het lijstje met suggesties verderop in deze uitnodiging. Ook de nieuwe (concept) missie en visie voor de VDP geeft richting aan onze agenda voor 2022. Je vindt deze missie en visie in het besloten ledendeel.

Voor meer informatie over Open Stad, zie Leden aan de knoppen - waar wil jij het in 2022 over hebben?

Beslis mee over de VDP Jaaragenda 2022

Tijdens de kennissessie van 9 november bespreken we alle opgehaalde ideeën. Hiermee stellen we onze VDP Jaaragenda 2022 samen. Welke ideeën komen aan bod in de kennissessies? Wat krijgt een plek in onze andere activiteiten, zoals de tweedaagse en de studiereis. Welke ideeën gebruiken we om onze positie als strategisch partner in overheidsdienstverlening te versterken?

De kennissessie vindt plaats op dinsdag 9 november van 15.30 tot 17.00 uur. De bijeenkomst is online via Teams.

Wil je meebeslissen over de inhoudelijke agenda van 2022? Meld je dan aan voor de kennissessie van 9 november

Alle voorstellen en de VDP Jaaragenda 2022 zijn ook input voor de VDP-bestuurstweedaagse later in november.

Delen