Agenda

Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwsitems en ontwikkelingen? Volg onze LinkedIn pagina

Volg VDP op LinkedIn
13/10 2022

Inspiratiesessie: zo zet je duidelijke overheidscommunicatie op de kaart in jouw organisatie! - Direct Duidelijk Tour

Deze Direct Duidelijk Tour-aflevering is onderdeel van de Direct Duidelijk Week. Een week van 10 tot en 14 oktober vol workshops en trainingen op het gebied van begrijpelijke overheidscommunicatie.

13/10 2022

KCC Congres 2022

Prioriteiten voor morgen: de balans tussen menselijke maat, technologie, kennis en capaciteit. Dat is het thema van het KCC Congres 2022 met veel interessante programma-onderdelen.

21/10 2022

Online tafelgesprek MijnZaken - Omnichannel-inspiratie voor bestuurders en directeuren

Hoe kun je inwoners pro-actief informeren over de status van hun aanvraag, over kanalen en afdelingen heen? Hiervoor is de MijnZaken-app ontwikkelt. Gemeente Tilburg doet mee aan de pilot en deelt haar inzichten.

04/11 2022

VDP Kwartaalbijeenkomst: Common Ground, samen organiseren en standaarden

VDP Kwartaalbijeenkomst, locatie wordt nog bepaald Tijdens de kwartaalbijeenkomst gaan we in op succesvolle en misschien minder succesvolle voorbeelden.

Alleen voor leden Ook lid worden?
10/11 2022

VDP online bijeenkomst - Vernieuwing gemeentehuis: praktijktips

Tweede bijeenkomst van het VDP-netwerk 'Ontwikkelen nieuw gemeentehuis' met praktijktips over de vernieuwing van een gemeentehuis.

Alleen voor leden Ook lid worden?
15/12 2022

Het belang van inclusief onderzoek - Direct Duidelijk Tour

Nieuwe plannen, producten of beleidskeuzes zijn vaak gebaseerd op onderzoeksresultaten. Hoe zorg je dat jouw onderzoek inclusief is? Daarover gaat deze aflevering van de Direct Duidelijk Tour.