Delen

Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwsitems en ontwikkelingen? Volg onze LinkedIn pagina

Volg VDP op LinkedIn
09 juni 2021

VDP Column - De VDP dat ben jij! 

In de veelheid der dingen die in ons werk op ons afkomen vraag je je soms af hoe je moet kiezen. Wat doe ik wel, wat laat ik even liggen. Wat komt er op me af en wat haal ik naar me toe? 

Groots en meeslepend? Nee, veel beter. Helder en compact.

Voor een vereniging, en dus ook voor de VDP, is dat niet anders. Een aantal leden heeft een opzet gemaakt voor een visie/missie voor de VDP en het is een prachtig verhaal geworden. Groots en meeslepend? Nee, veel beter. Helder en compact. En nu nodigen we jullie allemaal uit om daar eens naar te kijken en op te reageren. Is dit wat jij wilt dat de VDP is en doet? Laat het weten, want de VDP, dat ben jij. Collega’s die altijd weer op zoek zijn om de dienstverlening beter, passender te maken. Door gebruik te maken van nieuwe technieken, van inzichten uit andere werkvelden en inspiratiebronnen. Door mooie en goed werkende zaken met elkaar te delen en aan te sluiten met ontwikkelingen die anderen in gang zetten. Zoals de virtuele assistent GEM, die de finale heeft gehaald bij de gemeentedelers en waar een heus ‘zwaan-kleef-aan’ effect ontstaat van steeds meer gemeenten die aansluiten en mee-ontwikkelen.  

Geen loze kreet van enthousiasme maar een fors programma Werk Aan Uitvoering

En daarbij is het natuurlijk belangrijk dat we onze kennis up-to-date houden. Zo komt er weer een kennissessie aan over WAU. Geen loze kreet van enthousiasme maar een fors programma Werk Aan Uitvoering, dat de gemeentelijke dienstverlening een mooie zet kan geven, als we dat goed aanpakken.

Volop kansen dus weer om het voor de inwoner beter, mooier, sneller en overzichtelijker te maken! 

Jorinde ter Mors - Voorzitter VDP