Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwsitems en ontwikkelingen? Volg onze LinkedIn pagina

Volg VDP op LinkedIn
19 september 2024

Expeditie Innovatieve Dienstverlening – 19 en 20 september 2024

Datum:

19 september 2024

Locatie:

Zie informatie

Tweedaagse studiereis van de VDP en Gebruiker Centraal

De veranderingen in overheidsdienstverlening volgen elkaar steeds sneller op. En de verwachtingen van de inwoner of burger worden ook steeds hoger. Hoe kunnen we daarin meebewegen, of erop vooruitlopen? Tijd om het grondig uit te zoeken! Zin om mee te doen?

De Expeditie Innovatieve Dienstverlening is een reis langs verschillende organisaties in Nederland. Om voorbeelden, ervaringen en lessen voor de overheid te ontdekken. Als inspiratie en input om onze eigen overheidsdienstverlening te innoveren. VDP en Gebruiker Centraal organiseren samen deze expeditie.

In het kort

  • 2-daagse studiereis (op 19 en 20 september 2024)
  • Er is plek voor 50 deelnemers. Maximaal de helft hiervan is voor VDP-leden. Let op! Het gaat hierbij om mensen die als persoon lid zijn van de VDP.
  • Deelname aan de Expeditie Innovatieve Dienstverlening kost €750 per deelnemer. VDP-leden krijgen 50% korting en betalen dus €375. De prijs is inclusief vervoer, catering, een inhoudelijk avondprogramma én overnachting.

Interesse en verwachtingen

Op de website van Gebruiker Centraal lees je meer informatie over de Expeditie Innovatieve Dienstverlening. De aanmelding is inmiddels gesloten

Alle informatie over de Expeditie Innovatieve Dienstverlening

Delen