HOME / AANMELDEN

Lid worden

De Vereniging Directeuren Publieksdienstverlening is er voor grote én kleine gemeenten. We streven ernaar om een brede vereniging te zijn voor mensen die werken in de gemeentelijke dienstverlening op een strategisch / tactisch niveau.
We hebben leden over de hele breedte van dienstverlening binnen gemeenten: het hoofd KCC, de verantwoordelijke voor de ‘dienstverleningseenheid’ en de verantwoordelijke directeur van Nederlandse gemeenten. Daardoor versterken we de innovatieve kracht van de VDP.

Contributie

De hoogte van de contributie hangt af van de grootte van de gemeente waar je werkt.

  • Gemeenten tot 100.000 inwoners hebben één lid als basislidmaatschap. De contributie hiervoor bedraagt 2.000 euro per jaar.
  • Gemeenten groter dan 100.000 inwoners hebben twee leden als basislidmaatschap. Het basislidmaatschap hiervoor bedraagt 2.500 euro per jaar.

Daarnaast mag elke gemeente één extra lid als vertegenwoordiger inbrengen. De contributie voor elk tweede, respectievelijk derde lid is 500 euro per jaar.

Lidmaatschap wordt halverwege het jaar in rekening gebracht. Bij lidmaatschap gedurende het jaar zal een bedrag voor het lidmaatschap naar rato in rekening worden gebracht.

Interesse om lid te worden?

Heb je interesse om lid te worden van de VDP? Of wil je meer weten over de vereniging? Neem dan contact op met Suzanne Kursten - directeur VDP. vdp@publieksdiensten.nl.

Gegevens gemeente

Gegevens

Opmerkingen