Delen

Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwsitems en ontwikkelingen? Volg onze LinkedIn pagina

Volg VDP op LinkedIn
13 april 2021

VDP Column - Delen is vermenigvuldigen

VDP Column - Delen is vermenigvuldigen

Tekst Jorinde ter Mors - Voorzitter VDP


Het is geen nieuws, maar het is zo waar. Een van de pijlers van de VDP is dat we als leden frank en vrij alles over ons werk kunnen delen. De successen, die we breeduit kunnen delen en waarvoor zelfs een prachtige wedstrijd is ontwikkeld: de GemeenteDelers. Ik heb gemerkt dat ook de mooie initiatieven die het níet naar een volgende ronde hebben gehaald toch ook door andere gemeenten weer zijn opgepakt. Niet door voor de officiële winst, maar wel de hoofdprijs als het gaat om slim delen van goede ideeën, werkvormen, samenwerkingen of gewoon handige tips. 

Geen probleem om af en toe een valkuil te bezoeken, maar liefst wel een nieuwe, nietwaar.

Gelukkig kunnen we ook onze vragen, zoektochten of flaters delen, want ook daar doe ik zelf graag mijn voordeel mee. Geen probleem om af en toe een valkuil te bezoeken, maar liefst wel een nieuwe, nietwaar. Dat vergt natuurlijk een zekere mate van beslotenheid voor ‘leden onderling’. Dat is ook de reden dat we een deel van de website ‘for members only’ hebben gemaakt en dat we een app-groep hebben voor de VDP-leden.

Kennissessies. Houd ze in de gaten!

Ook in Corona-tijd organiseren we daarnaast goed bezochte en zeer gewaardeerde kennissessies op specifieke onderwerpen. Houd ze in de gaten!
Eigenlijk stuk voor stuk mooie manieren van Samen Organiseren. Weten wat er speelt, vragen als je iets zoekt of niet weet, steeds nieuwe contacten leggen en samen dingen oplossen en verbeteren. En, laten we het niet vergeten,
om fun en inspiratie op te doen, breed te blijven kijken. De inwoner centraal te blijven stellen in de dienstverlening van de overheid.

Jorinde ter Mors - Voorzitter VDP

Onderwerpen