Delen

Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwsitems en ontwikkelingen? Volg onze LinkedIn pagina

Volg VDP op LinkedIn
01 september 2020

Suzanne Kursten interim-directeur VDP

Per 1 september jl. heeft Jan Fraanje, na 4 jaar directeur geweest te zijn van de VDP, het stokje van de overgedragen aan Interim-directeur Suzanne Kursten. Suzanne zal deze klus tijdelijk combineren met haar functie als Programmamanager/ Coördinator Dienstverlening bij de VNG.

Toen Jan aangaf weg te gaan, hebben we gekozen voor een Interim-directeur en Suzanne hiervoor benaderd. We hebben al vaker met haar samengewerkt, zowel in haar Haagse periode -waar ze manager Dienstverlening was- als in haar VNG-tijd. We weten dus wat we aan haar hebben. Suzanne en de VNG wilden graag helpen, maar tevens dat ze een aantal klussen voor de VNG zou voortzetten. Ze werkt nu tijdelijk 50% voor ons en 50% voor de VNG. We hebben een overeenkomst opgemaakt en verrekenen de uren.

Reactie Suzanne Kursten

Suzanne: "Ik voel me vereerd dat het bestuur van de VDP mij hiervoor heeft benaderd en dankbaar dat de VNG mij ondersteunt om deze klus tijdelijk op te pakken naast mijn functie als Coördinator Kenniscentrum Dienstverlening. Het VDP-bestuur heeft zo tijd voor zorgvuldige werving. Ik ken de VDP als een enthousiaste, inspirerende en gedreven club met collega’s die vooruit willen en samen koers en richting bepalen voor een fundamentele verbetering van de dienstverlening."