Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwsitems en ontwikkelingen? Volg onze LinkedIn pagina

Volg VDP op LinkedIn
19 april 2022

VDP Studiereis 2022

Alleen voor leden Ook lid worden?
Datum:

19 april 2022

Locatie:

Madrid (Spanje)

Van dinsdag 19 t/m vrijdag 22 april staat de VDP-studiereis op het programma. We zijn bezig met het samenstellen van een leuk en informatief programma, waarin kennisuitwisseling hoog op de agenda staat.

Programma

Op dinsdag 19 april vertrekt het vliegtuig om 09.30 vanaf Amsterdam. Rond de lunch komen we aan in Madrid, waar we worden opgevangen door onze gids.

We hebben contacten met de Spaanse VNG (FEMP), het Ministerie van Binnenlandse zaken, de gemeente Madrid en Gestiona Espublico (een IT bedrijf die werkt met gemeenten op het gebied van digitalisering). En er staat een dag in een andere gemeente op de agenda.

Op vrijdag 22 april landen we om 19.50 weer op Amsterdam vol van alle indrukken, het lekkere eten en de Madrileense sfeer. Het hele programma biedt ook ruim de mogelijkheid om de Nederlandse collega’s die meegaan nader te ontmoeten.

Kosten en voorwaarden

Omdat we voor de studiereis sparen vanuit de jaarlijkse contributie, is een eigen bijdrage voor de reis niet nodig. Houd wel rekening met wat eventuele persoonlijke uitgaven.

Er is plek voor maximaal 50 deelnemers. Als jij een van de deelnemers wilt zijn, bespreek dit dan ook met je leidinggevende. Geef je alleen op met zijn of haar toestemming. Als deelnemer houd je je ook aan de Coronamaatregelen die op moment van vertrek gelden.

Wil jij je laten inspireren door de dienstverlening in Spanje en de contacten met de VDP-leden tijdens deze studiereis? Ga dan mee naar Madrid en schrijf je meteen in.

Verslag en informatie

Het verslag en alle presentaties vind je op de pagina Studiereis Madrid 2022.

Delen