Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwsitems en ontwikkelingen? Volg onze LinkedIn pagina

Volg VDP op LinkedIn
23 april 2021

Trends in de Bedrijfsvoering

Datum:

23 april 2021

Starttijd:

12:00 uur

Eindtijd:

13:00 uur

Locatie:

Lunchwebinar


Wat is Vensters?

Als platform van en voor de overheid helpt Vensters met feitelijke inzichten, denkkaders en praktische handvatten. In de afgelopen jaren namen ruim 200 publieke organisaties deel, waaronder 130 gemeenten. Met een team van ervaren managementadviseurs vanuit ICTU biedt Vensters een benchmark van feitelijke indicatoren (financiën, ict, HRM, huisvesting, overhead), een kwaliteitsmeting van de bedrijfsvoering en leerkringen. Het vernieuwde Vensters biedt veel meer inzichten en trends, maakt gebruik van open data en de invullast is meer dan gehalveerd. Het biedt een cijfermatige onderbouwing van de thema’s die nu in veel directie-overleggen spelen.

Deelnemen?

Vensters voor Bedrijfsvoering – in 2013 opgericht mede op initiatief van VDP – is sterk vernieuwd. Een nieuw dashboard voor snel inzicht in de kernelementen van de bedrijfsvoering, meer zicht op trends en kortere vragenlijsten.
Tijdens het webinar toont Vensters het nieuwe dashboard en worden de trends in Bedrijfsvoering besproken. Deelnemers kunnen in gesprek met Peter Teesink, gemeentesecretaris van Amsterdam en Stuurgroepvoorzitter Vensters.
Je kunt je weer aanmelden voor dit gratis webinar door een bericht te sturen aan vensters@ictu.nl.

Meer weten over Vensters en dit webinar? Ga dan naar de website van Vesters en lees dit document: Nieuwe Vensters van start .pdf

Delen