Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwsitems en ontwikkelingen? Volg onze LinkedIn pagina

Volg VDP op LinkedIn
27 juni 2022

Meet-up proactieve dienstverlening - Digicampus

Datum:

27 juni 2022

Starttijd:

10:00 uur

Eindtijd:

12:00 uur

Locatie:

Online en op locatie (The Hague Tech, Anna van Hannoverstraat 4, Den Haag)

Volgens Digicampus kan publieke dienstverlening mensgerichter worden met een goede balans tussen enerzijds meer regie voor de burger en anderzijds een aanbod van proactieve diensten. Digicampus kijkt welke visies er zijn op de toekomst van overheidsdienstverlening en welke technologie├źn beloftevol zijn. Want hoe ziet een proactieve overheid eruit? Digicampus gaat aan de slag met een programma Proactieve Dienstverlening. We willen beginnen met twee experimenten op proactieve dienstverlening, gebaseerd op levensgebeurtenissen. Die geven we graag samen met de deelnemers aan de meet-up vorm. Daarom nodigen we jullie graag uit voor een eerste meet-up proactieve dienstverlening.  

Tijdens deze meet-up gaan we in op welke opgaven er zijn omtrent proactieve dienstverlening in jullie organisaties en breder, en onderzoeken we voor welke levensgebeurtenissen we proactieve dienstverlening willen vormgeven. De bijeenkomst wordt begeleid door Giulietta Marani en Jet Klaver.

De sessie zal maandag 27 juni van 10.00 tot 12.00 (hybride) plaatsvinden. Voor meer informatie en aanmelden kun je een e-mail sturen naar Jet Klaver.

Delen