Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwsitems en ontwikkelingen? Volg onze LinkedIn pagina

Volg VDP op LinkedIn
28 september 2023

VDP kwartaalbijeenkomst - Inclusie in de eigen organisatie

Alleen voor leden Ook lid worden?
Datum:

28 september 2023

Starttijd:

09:30 uur

Eindtijd:

18:00 uur

Locatie:

Stadhuis Leiden, Stadhuisplein 1 in Leiden

Inclusie is belangrijk voor de dienstverlening aan inwoners en ondernemers. Maar het is net zo belangrijk om de hand in eigen boezem te steken en het te hebben over inclusie binnen de organisatie. Wil je inclusief zijn naar buiten, dan moet je organisatie ook een afspiegeling zijn van de samenleving. En dan zijn diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid op de werkvloer belangrijk.

Programma

Gastspreker was Zoë Papaikonomou, schrijfster, onderzoeksjournaliste en docente. Haar werk richt zich op het gebied van diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid. Samen met Tweede Kamerlid Kouthar Bouchallikht schreef zij het boek De Inclusiemarathon, verkozen tot Managementboek van het jaar 2022. De aanwezige leden hebben aan het eind van de dag het boek De Inclusiemarathon ontvangen.

Zoë gaat in haar bijdrage in op diversiteit en gelijkwaardigheid op de werkvloer en helpt ons om in actie te komen en onze organisaties inclusiever te maken.

Daarnaast delen Leiden, Meierijstad en Amsterdam in parallelsessies hun ervaringen met inclusiebeleid. Deze presentaties vind je hieronder.

Praktische informatie en aanmelden

Deze kwartaalbijeenkomst vond plaats in het Stadhuis van Leiden, stadhuisplein 1. Het complete programma en informatie over vervoer en parkeren staat hieronder.

Delen

Documenten

Alleen voor leden Ook lid worden?

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Lid worden? U kunt zich hier registreren.

Foto’s & video’s