Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwsitems en ontwikkelingen? Volg onze LinkedIn pagina

Volg VDP op LinkedIn
28 september 2023

VDP kwartaalbijeenkomst - Inclusie in de eigen organisatie

Alleen voor leden Ook lid worden?
Datum:

28 september 2023

Starttijd:

09:30 uur

Eindtijd:

18:00 uur

Locatie:

Stadhuis Leiden, Stadhuisplein 1 in Leiden

Inclusie is belangrijk voor de dienstverlening aan inwoners en ondernemers. Maar het is net zo belangrijk om de hand in eigen boezem te steken en het te hebben over inclusie binnen de organisatie. Wil je inclusief zijn naar buiten, dan moet je organisatie ook een afspiegeling zijn van de samenleving. En dan zijn diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid op de werkvloer belangrijk.

Programma

Gastspreker is Zoë Papaikonomou, schrijfster, onderzoeksjournaliste en docente. Haar werk richt zich op het gebied van diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid. Samen met Tweede Kamerlid Kouthar Bouchallikht schreef zij het boek De Inclusiemarathon, verkozen tot Managementboek van het jaar 2022.

Zoë gaat in haar bijdrage in op diversiteit en gelijkwaardigheid op de werkvloer en helpt ons om in actie te komen en onze organisaties inclusiever te maken.

Daarnaast delen Leiden, Meierijstad en Amsterdam in parallelsessies hun ervaringen met inclusiebeleid. De rest van het programma houden we nog even voor ons, maar deze boot wil je zeker niet missen.

Natuurlijk is er tijdens de bijeenkomst ook een smakelijke lunch, een gezellige afsluiting met een hapje en een drankje, en genoeg tijd om kennis te maken en bij te praten.

Praktische informatie en aanmelden

Deze kwartaalbijeenkomst vindt plaats in het Stadhuis van Leiden, stadhuisplein 1. Het complete programma en informatie over vervoer en parkeren staat onder de knop (alleen voor leden, na inloggen).

Hoe je het ook wendt of keert, hier wil je zeker bij zijn. Meld je daarom nu aan via onderstaande knop.

Delen

Aanmelden voor deze activiteit

Meld je hier aan voor deze activiteit

Documenten

Alleen voor leden Ook lid worden?

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Lid worden? U kunt zich hier registreren.