Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwsitems en ontwikkelingen? Volg onze LinkedIn pagina

Volg VDP op LinkedIn
03 februari 2021

Fieldlab DOiT 2021

Datum:

03 februari 2021

Starttijd:

09:00 uur

Eindtijd:

17:00 uur

Locatie:

Online op 3, 4 en 5 februari 2021


Fieldlab DOiT 2021: 3, 4 en 5 februari

Onderzoeken, uitproberen en uitvoeren. Samen met een diverse groep collega’s uit overheid, wetenschap en markt. In drie dagen tijd. Dat is de februari editie van het Fieldlab DOiT 2021: een online werkplaats waar we hands-on aan de slag gaan om maatschappelijke vraagstukken aan te pakken met vernieuwende methoden en technieken. Niet altijd om direct hét antwoord te vinden, maar wel om met - soms onorthodoxe – oplossingen een flinke stap verder te komen.

Wat is er allemaal te doen?

Samen gaan we onderzoeken, uitproberen en uitvoeren. Met een diverse groep collega’s uit overheid, wetenschap en markt. In drie dagen tijd, op 3, 4 en 5 februari. Het Fieldlab DOiT 2021 is een online werkplaats waar we hands-on aan de slag gaan om maatschappelijke vraagstukken aan te pakken met vernieuwende methoden en technieken. Thema’s die we aanpakken zijn ‘Opschalen en Digital Twin’, ‘Publiek-private samenwerking in schuldenproblematiek’, ‘Werk aan uitvoering’, ‘Digitale inclusie’, ‘Technologie en publieke waarden’, ‘Standaardisatie en Common Ground’ en ‘Digitalisering vanuit Europa’.

Meer weten over fieldlab DOiT?

Lees via de link alles over deze Fieldlab DOit 2021

Blokkenschema met alle sessies 

In een overzichtelijk blokkenschema kun je zien welke sessies je op 3, 4 en 5 februari allemaal kunt volgen.
fieldlab-blokkenschema.pdf

Meedoen?

Op werkenaaneenoverheid.pleio.nl kun je per thema welke sessies er digitaal plaatsvinden op 3, 4 en 5 februari. Het programma van het fieldlab is inhoudelijk ingedeeld in subthema’s, met elk hun eigen programma.

Jan van Ginkel over Fieldlab Digitale Overheid

Kijk en luister hier naar Jan van Ginkel, loco-provinciesecretaris en concerndirecteur van de provincie Zuid-Holland en lid van het OBDO.

Delen

Documenten

Alleen voor leden Ook lid worden?

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Lid worden? U kunt zich hier registreren.