Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwsitems en ontwikkelingen? Volg onze LinkedIn pagina

Volg VDP op LinkedIn
08 september 2022

Congres Mens Centraal - Thema: Vertrekpunt voor communicatie en dienstverlening

Datum:

08 september 2022

Starttijd:

10:00 uur

Eindtijd:

16:00 uur

Locatie:

De Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein 61 in Amersfoort

Het programma Mens Centraal eindigt na vier jaar als zelfstandig overheidsbreed programma. Samen zorgen we voor informatie en dienstverlening meer op maat, vanuit de leefwereld van mensen. Op het congres staan geleerde lessen van de afgelopen jaren centraal en is er aandacht voor de officiële overdracht van onderdelen van het programma.

Werk je bij de overheid aan communicatie en/of dienstverlening? En wil je beter kunnen aansluiten op de leefwereld van mensen, zodat je ze echt van dienst kunt zijn? Zoek je daarvoor tips en handvatten, zodat je concreet aan de slag kunt? Schrijf je dan in voor het congres van het programma Mens Centraal “Vertrekpunt voor communicatie en dienstverlening” op donderdag 8 september 2022 van 10.00-18.00 uur.

We zetten je op het juiste spoor met workshops over onder meer design thinking, doelgroeponderzoek, werken vanuit levensgebeurtenissen en hoe je van inzicht naar impact en concrete oplossingen voor mensen komt. Praktijkvoorbeelden en natuurlijk de ervaringen van burgers zelf kleuren het programma in. Je ontmoet mensen die werkzaam zijn in de communicatie en dienstverlening van gemeentes, ministeries, provincies, uitvoeringsorganisaties en waterschappen.

Meer informatie en aanmelden

Delen